sweater-add-2

  Sweater Factory, Pullover Producenter, eksportør, leverandører.Designer, Producent & grossist til strik

  Sweater Factory, Pullover Producenter, eksportør, leverandører.Designer, Producent & grossist til strik
  Vi introducerer os som producenter og eksportører af strikning og vævet slid på grund af 1995 og fungerer 100% eksportenhed baseret i sandhed i Bangladesh.
  Vi beskæftiger os med følgende emner:
  Rund hals, V-hals, Høj hals, Bådnakke og skolegangstrik, ligesom Jerseystrik, Kabelstrik, hel medle, diamantstrik, ananasstrik, Rib-Sager strikkede slags sweater-designs. Vi tilbyder også syre-vaske-sweater, sten-vaske-sweater, Could Wash-sweater, Pigman-dye-sweater, Peace Dye-sweater, Deep Dye-sweater, gummi fundet sweater, flock-publiceret sweater.

  Vi er fuldt udstyret med et prøverum, produktudvikling, merchandising, høj kvalitetssikring og en i alle slags afdelinger. Vores service, organisering, kvalitet, omkostninger og den kendte samlede samlede ydeevne er uovertruffen - vi kunstværker på ordrebaser.

  Vi kan også producere masseproduktion hver måned. Vi kan forsikre dig om, at NrB modellerer sine miles, der er i stand til at imødekomme de enorme ønsker mest effektivt gennem at give de højeste fantastiske ting på kortest levedygtige tid.

  Vi har en 24/7 online kundeservicevirksomhed for enhver beklædningsrelateret forespørgsel, klik på på live gavnlig ressource-knap på vores nettwebsted Modewebsted Salgsfremmende tekstil, og vi kan hjælpe dig korrekt her.

  Tøv ikke med at skrive ordentligt til os om din nuværende forespørgsel.